Comunitat Valenciana

Koopera Caritas recapta més d'un miler de peces de donacions solidàries en la Mitja Marató de València

  • Koopera Caritas ha aconseguit més d'un miler de peces a través de donacions solidàries en la Mitja Marató de València, depositades en el contenidor instal·lat en la Fira del Corredor, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
Koopera Caritas recapta més d'un miler de peces de donacions solidàries
Koopera Caritas recapta més d'un miler de peces de donacions solidàries
KKOPERA CÁRITAS
Koopera Caritas recapta més d'un miler de peces de donacions solidàries

Esta quantitat suposa més d'un quart de tona de roba. No obstant açò, la recollida segueix en marxa, en espera de sumar el material que es recapte en la Marató del pròxim 19 de novembre i durant els dies que resten per a la cita esportiva en els contenidors que Koopera Caritas Diocesana de València té habilitats al llarg de la ciutat.

La recollida contribueix a més a l'economia circular i a una fi social, ja que les peces que poden ser reutilitzades es destinen a la de venda a preus reduïts com a roba de segona mà en les botigues Koopera Store. Les compres en estos establiments, que compten amb més de 100.000 socis del club, ajuden la rendibilitat del projecte i recolzen la creació i manteniment d'ocupació social.

Actualment, Koopera compta amb al voltant de 600 persones treballadores, de les quals un 55% són de les denominades amb "perfils d'inserció". A més, col·laboren més de 500 persones voluntàries, pertanyents a Cáritas.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento