Comunitat Valenciana

La CEV se suma a la manifestació del 18 de novembre per a reivindicar un millor finançament

  • La patronal demana que l’acte no es convertisca en un instrument de “brega política”.
  • Ha decidit donar el pas després de la denúncia per l’infrafinançament i infrainversió de tots els partits.
  • Per a l’entitat, la solució passa per una reforma del model de finançament de les comunitats autònomes.
La CEV, UGT i CCOO signen un manifest per un finançament just
La CEV, UGT i CCOO signen un manifest per un finançament just
Europa Press
La CEV, UGT i CCOO signen un manifest per un finançament just

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha aprovat aquest dijous en el seu Comité Executiu i Junta Directiva sumar-se a la manifestació del 18 de novembre per a reivindicar la millora del sistema de finançament i "l'equilibri de les inversions territorials de l'Estat".

Segons la confederació, han adoptat aquest acord en atenció als interessos generals de la Comunitat Valenciana, de les seues empreses i ciutadans. Així mateix han reclamat que aquest acte, que congregarà a la societat civil valenciana, es desenvolupe "de forma pacífica" i que no es convertisca en un instrument de "brega política" i que es garantisca el respecte a les diferents sensibilitats que es troben en la diversa societat de la Comunitat Valenciana.

Els empresaris s'adhereixen a la manifestació "després de les diferents declaracions institucionals subscrites per totes les formacions polítiques amb representació en les Corts Valencianes en les quals es denuncia la infrafinançament i infrainversió de la Comunitat Valenciana" i transcorregut més d'un mes des de la signatura del Manifest per un finançament i per unes inversions justes per a la Comunitat Valenciana que van rubricar en la CEV els secretaris generals d'UGT PV i CCOO PV, Ismael Sáez i Arturo León, i el president de la CEV, Salvador Navarro.

El comitè executiu i la junta directiva de la CEV consideren que la solució a l'actual situació del país passa "necessàriament" per cercar una solució integral al model de finançament de les comunitats autònomes de l'Estat. La CEV ha assenyalat que "confia a aconseguir la unitat d'acció de la societat civil en la defensa dels interessos generals de la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento