Grup Divina Pastora centralitza els seus negocis a València amb el trasllat de dos filials des de Catalunya

  • Grup Divina Pastora ha decidit centralitzar els seus negocis a València, residència de l'asseguradora matriu, mitjançant el trasllat del domicili de les seues filials Clínica Terres de Ponent i Nova Quintàlia des de Barcelona fins a la capital valenciana.

El procés de centralització de tots els seus servicis centrals a València amb el trasllat de les dos entitats, que són filials de la mutualitat catalana Quinta de Salut L'Aliança, fundada a Barcelona en 1904, s'ha vist "accelerat" per la crisi de Catalunya.

Així ho ha indicat el grup en un comunicat, en el qual atribueix esta acceleració del procés a "la necessitat de salvaguardar els interessos del Grup Divina Pastora i dels seus assegurats davant la situació d'inestabilitat política i inseguretat jurídica a Catalunya".

Amb este moviment, el grup posa fi al procés de fusió per absorció de Quinta de Salut L'Aliança per Divina Pastora Segurs iniciat en 2013.

Clínica Terres de Ponent té com objecte social la gestió de l'hospital Terres de Ponent de Lleida, mentre que Nova Quintàlia és una societat patrimonial del Grup Divina Pastora que compta amb la propietat de l'hospital Sagrat Cor a Barcelona i Clínica del Vallés a Sabadell, entre uns altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento