Comunitat Valenciana

La Fira de l'Automòbil de València obrirà un dia més i preveu créixer més del 20%

  • La Fira de l'Automòbil de València obrirà enguany un dia més -de l'1 al 6 de desembre- i preveu créixer més del 20%, segons ha informat l'organització en un comunicat.

En concret, la previsió dels expositors és incrementar en més d'un 20% la superfície expositiva de les marques presents en el certamen, atenent les diferents peticions tant dels expositors que repeteixen de l'anterior edició com de les noves marques que se'n van a incorporar a l'aparador de la Fira de l'Automòbil.

Una de les incorporacions més destacades serà la firma nord-americana Tesla. El stand de Tesla mostrarà el Model S -el primer sedán premium 100% elèctric amb fins el 632 quilòmetres d'autonomia en una sola càrrega- i el Model X -el SUV més segur, ràpid i capaç de la història-.

Però no serà l'única. I és que les marques també estan realitzant una aposta notable pel certamen de Fira València amb la presència conjunta de molts de concessionaris de forma agrupada. Com a novetat, enguany la firma Seat va a apostar per este model de participació amb un estand singular i propi com a marca, igual que la divisió de VO de Renault, també amb stand propi de marca. A més, el certamen incorporarà nous expositors com la firma de vehicle d'ocasió Clic Actuacions o el concessionari Turbo Manises.

Tot açò ha motivat que el Comité Organitzador de la Fira de l'Automòbil haja decidit ampliar un dia més la fira per a atendre tant el volum de l'oferta prevista com les necessitats de visitants i compradors. D'esta manera, la fira durarà en esta ocasió sis dies per a començar el divendres 1 de desembre i finalitzar el dimecres festiu del 6 de desembre.

En la seua última edició, el saló va assolir la xifra de 2.876 cotxes venuts en prop de cinc dies, la qual cosa va suposar un rècord en la història d'una fira que va depassar els 60.000 visitants i una oferta de 72 expositors directes, 35 marques oficials representades i una superfície expositiva de 64.000 metres quadrats bruts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento