Sorolls, talls de trànsit i molèsties a vianants per 42 grans obres al carrer

  • Estació de Sants, Lesseps, Poblenou, Provença i Pg. Zona Franca són els punts negres.
  • Hi ha un laberint d’itineraris alternatius i senyals provisionals. I el comerç acumula pèrdues.
  • CONSULTA MÁS NOTICIAS DE BARCELONA.

Les 42 grans obres que actualment tenen aixecada part de Barcelona posen a prova a diari la paciència de veïns, conductors i usuaris del transport públic.

Hi ha 26 d’aquestes obres que provoquen talls de trànsit i 16, restriccions. A més, 11 afecten al transport públic i, de retruc, als seus usuaris.

la gent s'ha de desviar del seu recorregut i jo ho he de fer el doble perquè porto el cotxet
A més, com a conseqüència d’aquests treballs, la ciutat està
plena d’itineraris alternatius, de pols i sorolls, amb cinc punts negres: Estació de Sants, Passeig Zona Franca, el Poblenou (pl. de les Glòries inclosa), Provença (Rosselló- Rambla Catalunya) i Lesseps.

Una de les zones amb més obres per metre quadrat és el Poblenou, al districte tecnològic del 22@. També genera conflictes Sants per culpa de les obres de l’alta velocitat.

Itineraris poc seguits

Un altre punt calent es troba a Rosselló al seu pas per Rambla Catalunya i Balmes. Està tallat per les obres del vestíbul de Provença i obliga als usuaris de Metro i FGC i vianants a desviar-se per Rambla Catalunya per un itinerari pintat a terra.

La majoria, com Carme Agié, opten per no seguir-lo perquè fa "perdre temps" i creuen entre els cotxes.

Tampoc Lesseps se salva. Fa més de dos anys que aguanten unes obres que a Manuel Gómez, venedor de cupons, l’estan deixant "sord". I els comerços tenen pèrdues.

 

Mostrar comentarios

Códigos Descuento