Comunitat Valenciana

Mexicans residents a València convoquen una jornada solidària i una missa pels afectats que presidirà el cardenal

  • Mexicans residents a València, a través de l'Associació Mèxic València, han convocat per a este diumenge una missa per les persones mortes i famílies damnificades pel terratrèmol registrat este dimarts en el centre del país, que ha causat més de 200 morts i més de 700 ferits, segons ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

La missa tindrà lloc en la Catedral de València, a les 12.00 hores, presidida pel cardenal arquebisbe Antonio Cañizares, i estarà "oberta a la participació de totes aquelles persones que vullguen resar pels morts i els seus familiars i unir-se en solidaritat amb les víctimes", segons ha expressat Maria Luisa Martínez, presidenta de l'associació.

El terratrèmol d'este passat dimarts ha ocorregut solament dos setmanes després del que es va registrar al sud del país, que va deixar 98 morts a Oaxaca, Chiapas i Tabasco. Per açò, en la missa del pròxim diumenge també s'elevaran oracions pels afectats d'esta altra catàstrofe.

Amb motiu del terratrèmol anterior, ocorregut el passat 7 de setembre, l'Associació Mèxic València havia convocat ja per a este pròxim dissabte una jornada solidària de convivència en el saló parroquial de la parròquia de Sant Jordi Màrtir de València, que ara "seguirà en marxa per doble motiu".

La convivència es desenvoluparà el dissabte de 13.00 a 18.00 hores "oberta a la participació de tots". En ella s'oferiran aliments i plats típics de cuina mexicana. Les aportacions voluntàries i donatius seran destinats als afectats pels recents sismes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento