Comunitat Valenciana

El PP demana el cessament de Bravo per la "caòtica gestió" de l'incendi de la Ciutat de la Justícia de València

  • La portaveu de Justícia del grup popular en les Corts, María José Ferrer San-Segundo, ha demanat el cessament de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, per la "caòtica gestió" produïda en l'incendi de la Ciutat de la Justícia de València.

Ferrer San-Segundo ha assenyalat que "s'espera que, com a responsable de Justícia, prenga decisions precises, que done informació i oferisca solucions, però la consellera de Justícia no ha fet res d'açò". "No ha explicat les raons del que ha passat ni de les decisions errònies que ha pres com l'anunci d'obertura sense estar llest o la falta de mitjans inicials per a netejar-ho", ha postil·lat.

"Ni la pitjor de les hipòtesis podria imaginar una successió d'errors tan greu i tan gran com la qual s'ha produït en este cas", ha indicat. "Tot porta la marca Bravo que és sinònim de lentitud, indecisió i ineptitud. Solament sap tirar la culpa als altres, obsessionada amb el 'jo no he sigut'. La seua autocrítica és zero, mai res té a veure amb ella malgrat que és la responsable de Justícia des de fa dos anys. Hi ha negligència, opacitat i gestió caòtica", ha lamentat.

La portaveu 'popular' ha recordat que "este és el segon incendi en dos mesos sense que s'adoptara cap mesura entre tots dos". "La negligència es trasllada al manteniment", opina.

Ferrer San-Segundo ha desvetlat que el director de gestió i l'enginyer de la Ciutat de la Justícia van ser traslladats al complex administratiu 9 d'Octubre. "Estos no es dediquen a açò, si no a temes majors com la nova oficina judicial. S'ha posat en perill a 12.000-13.000 usuaris diaris. El mateix ocorre amb la Ciutat de la Justícia de Castelló".

A més, "esta negligència es trasllada al funcionament de les alertes". "Abans es comprovava el funcionament de les alarmes totes les setmanes i ara no perquè ja no estan allí les persones encarregades del funcionament. No és cert que les alarmes funcionaren com diu ara Bravo perquè, si no, s'haurien escoltat", ha assenyalat.

"DEPURAR RESPONSABILITATS"

Ferrer San-Segundo ha indicat que cal depurar responsabilitats polítiques "perquè segueixen tancats un de cada tres jutjats amb les conseqüències que comporta". "Hi ha falta d'informació i, mentre, Bravo fa anuncis que solament són màrqueting. Quan vol retardar alguna cosa, la consellera tracta de desviar l'atenció organitzant plans de xoc i auditorias que després no existeixen".

Així mateix, ha qualificat d'"intolerable" que el president de la Generalitat, Ximo Puig, encara no haja visitat la Ciutat de la Justícia. "La Justícia mereix un respecte i una consideració. L'abandó del Botànic a la Justícia és preocupant", ha advertit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento