Comunitat Valenciana

Ascendeixen a cinc els detinguts pel tiroteig de la Coma a Paterna (València)

  • Els detinguts pel tiroteig registrat este dilluns en el barri de la Coma de Paterna (València) ascendeixen ja a cinc, segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia.

Els fets s'han produït a primera hora d'este dilluns en un pis situat en la plaça Benicarló del municipi. Allí, s'han presentat dos persones i s'ha iniciat una baralla. A més de les detencions, la Policia Nacional ha intervingut una pistola, un revòlver i diversos ganivets.

Per la seua banda, des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'ha informat de l'estat de diverses de les persones implicades, que han resultat ferides.

Fins al lloc del succés s'ha mobilitzat una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU).Els servicis mèdics han assistit en el lloc a dos ferits: un home de 26 anys amb ferides per arma de foc, que ha sigut evacuat a l'Hospital La Fe i un altre home de 36 anys amb policontusions que ha sigut traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

A més, en relació amb estos fets, hi ha hagut un tercer ferit per

arma de foc, que ha anat pels seus mitjans a un centre de salut proper i des d'allí ha sigut traslladat en una unitat de SVB a l'Hospital La Fe.

La Policia manté obertes les investigacions per al total esclariment de les seues causes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento