Comunitat Valenciana

Marlango, protagonistes de la programació del 10 aniversari de La Marina de València

  • El grup oferirà un concert el dissabte 16 de setembre a les 23 hores en l'esplanada de les graderies.
  • També actuaran eixe dia bandes valencianes com Mediterranea Roots, Limbotheque i Funkiwis.
  • Durant el cap de setmana també hi haurà activitats per a tota la família i iniciatives gastronòmiques i esportives.
Marlango
Marlango
KAIKU MEDINA
Marlango

La Marina de València compleix de 10 anys i, per a commemorar este aniversari, el Consorci València 2007, vol plasmar la seua aposta estratègica d'obrir el front marítim a la ciutadania per mitjà d'un ampli programa gratuït i per a tots els públics d'activitats nàutiques, gastronòmiques i culturals el 16 i 17 de setembre.

Marlango, amb la polifacètica Leonor Watling al capdavant, serà la guinda sonora de la programació que tindrà lloc al llarg del cap de setmana al costat del mar. El grup madrileny donarà, a les 23.00 hores en l'esplanada de les graderies, un dels seus últims concerts abans de submergir-se a treballar el seu pròxim disc, destaquen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

Al cartell del dissabte 16 se sumen destacades formacions valencianes com Mediterranea Roots, Limbotheque i Funkiwis. La jornada de directes arrancarà a les 18.30 hores amb la divertida proposta familiar de Ramonets, cançons del mític grup novaiorqués per a tota la família. El diumenge 17 al matí serà el torn per a Xiromita Trad Project, el nou espectacle basat en les músiques populars liderat per Miquel Gironès (dolçainer d'Obrint Pas).

A més de l'extensa oferta gastronòmica que ofereix l'espai, una variada flota de Food Trucks regarà l'espai en una jornada que comptarà amb el suport de Cerveses Alhambra.

Component familiar

Les activitats tindran un component familiar i una de les finalitats serà acostar la nàutica a la ciutadania. En esta línia també es desenvoluparan una sèrie de propostes organitzades per empreses, clubs, federacions i escoles situades en la Marina, amb una carrera de rem en el canal, regates de taz i de paddle-surf, una regata de persecució, paddle-ioga, així com el Campionat d'Espanya de Ràdio Control i una jornada de portes obertes a càrrec de l'Escola Municipal de Vela, que al seu torn organitzarà un esdeveniment dedicat a les dones i denominat 'La mar de dons'.

Així mateix, les tradicions també estaran presents amb una exhibició de la modalitat pesquera carro valencià, un concurs de pesca d'altura i una a exhibició de vela llatina (considerada Bé d'Interés Cultural) en la dàrsena interior. D'altra banda, el compromís de la Marina pel medi ambient es reflectirà també en una altra activitat: una jornada de neteja de fons marins que reunirà 300 bussos aproximadament.

La gastronomia, una de les principals ofertes de la Marina de València, també serà protagonista amb propostes com una Fira de la Tapa i 'Cuina a bord', un concurs gastronòmic que es realitzarà a bord d'embarcacions. El programa es completarà amb altres esdeveniments culturals com concerts per a tota la família o una exhibició de skate, així com amb una exposició fotogràfica amb les millors 30 fotos presentades en el Concurs de fotografia plantejat per l'organització.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento