Comunitat Valenciana

El Palau de la Música de València inicia el període de venda de nous abonaments per a la temporada 2017-18

  • El Palau de la Música de València inicia el període de venda dels nous abonaments per a la temporada 2017-2018. Així, este dissabte i el diumenge 10 de setembre, els melòmans podran comprar-los per a una temporada anual que consta de 42 concerts i també per a la Temporada de Tardor amb 13 concerts.
OV en el Palau de la Música
OV en el Palau de la Música
EUROPA PRESS
OV en el Palau de la Música

Zubin Mehta, Valery Gergiev, Daniel Harding, Fabio Luisi, LangLang, Sokolov, Martha Argerich, Pogorelich, Jourowski, Olga Peretyatko, Maria Joao Piras, Mathias Goerne, Katia i Marielle Labèque, Viktoria Mullova, Rinat Shaham, Leticia Moreno, Measha Brueggergosman i Ofelia Sala són alguns dels noms de la temporada 2017-18. Es tracta també del 75 aniversari de l'Orquestra de València, subratlla l'auditori municipal en un comunicat.

Els preus per l'abonament anual són de 904 euros per butaca i amfiteatre, 678 euros per a tribunes, 452 per a fons, mentre que els preus de l'Abonament de Tardor són 268 euros per a butaca i amfiteatre, 201 per a tribunes i 134 per a fons.

La venda de localitats soltes serà a partir del dia 27 de setembre del 2017 en les taquilles de Palau. El repartiment de nombres s'ha fixat a partir de les 8.30 hores i venda de les localitats a partir de les 9.00. La venda telefònica i en palauvalencia.com o servientradas.com, a partir de les 10.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento