Comunitat Valenciana

Oltra diu que l'agenda del secretari d'Estat d'Igualtat no va permetre una reunió però sí la va avisar de la seua visita

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha valorat este divendres que el secretari d'Estat de Servicis Socials i Igualtat, Mario Garcés, que ahir va estar a la Comunitat, va tindre l'"amabilitat" d'avisar de la seua visita a terres valencianes però "la seua agenda no li va permetre" mantindre una trobada.

Així ho ha manifestat en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada sobre si va ser convidada a un acte amb dones agràries al que va acudir el secretari d'Estat i diversos càrrecs del PP. La també consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha assegurat que no va estar convidada a eixe acte i que d'haver sigut així "òbviament hi haguera hagut representació" del seu departament: "Cuidem molt eixes coses", ha agregat.

En qualsevol cas, sí ha assenyalat que el secretari d'Estat va tindre "l'amabilitat" d'avisar-li que estaria a la Comunitat i va haver-hi un "intercanvi de missatges". Segons ha relatat Oltra, ella li va preguntar si tindrien temps per a veure's i "parlar d'alguns temes pendents, però la seua agenda no li va permetre mantindre eixe contacte".

No obstant açò, la consellera ha assegurat que tant ella com tot el Govern del Botànic seguixen "intentant mantindre eixos contactes institucionals" que consideren "importants".

Al seu entendre, "a més d'actes de partit és important mantindre contactes de govern", ha subratllat: "Jo sempre que vaig a un municipi tinc contacte amb l'alcaldia, siga de color que siga, i a més fem que es convide a tota la corporació local, per a tindre contacte amb tota la representació de gent que ha votat i que puguen fer crítiques o suggeriments".

Per a Oltra, és una "pràctica aconsellable mantindre la lleialtat institucional. En tot, (el secretari d'Estat) va tindre l'amabilitat d'avisar-me", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento