Comunitat Valenciana

La Costa de Flor del taronger disposa de tres noves rutes del Centre BTT senyalitzades

  • El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana del Turisme i l'Ajuntament de Torreblanca per a la senyalització de tres noves rutes d'ampliació del Centre BTT Costa de Flor del taronger, segons ha informat la Generalitat.

Mitjançant este conveni, l'Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament amb 20.000 euros a esta actuació mentre que la realització i execució de les obres correspondrà a l'Ajuntament de Torreblanca.

Les noves rutes, que se sumaran a les 10 amb les quals ja explica el Centre BTT Costa de Flor del taronger, estan articulades mitjançant una xarxa de circuits amb diferents nivells de dificultat i transcorren, en gran part, pels tres parcs naturals que s'integren dins d'este centre BTT: El Desert dels Palmes, Prat de Cabanes i Serra d'Irta.

La vicepresidenta, Mónica Oltra, ha explicat, en la roda d premsa posterior al ple del Consell, que estos circuits servixen per a la realització de turisme coneixent les riqueses paisatgístiques, naturals i culturals de la zona impulsant l'ús de la bicicleta en un entorn respectuós amb el medi ambient.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento