Comunitat Valenciana

La Catedral de València acull esta vesprada una missa funeral per totes les víctimes del terrorisme

  • El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha convocat per a este dijous a les 20.00 hores en la Catedral una missa funeral per totes les víctimes del terrorisme a la qual convida a participar i a resar "tota la comunitat universitària i la diòcesi" perquè "cesse tanta violència com existix i tanta falta de respecte a la vida".

L'eucaristia serà retransmesa en directe i en streaming a través d'un enllaç en la pàgina web de la Catedral de València, ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

Cañizares va anunciar la celebració d'este funeral la passada setmana durant la seua participació en els cursos d'estiu de la Universitat Catòlica de València (UCV), on va recordar a Miguel Ángel Blanco en el vinté aniversari del seu assassinat per la banda terrorista ETA.

Ni ETA, que va ser pionera en el terrorisme, ni altres moviments que atempten contra la vida humana "es justifiquen en absolut", va subratllar aleshores el cardenal. Per això, exhorta a "dir un no rotund a la violència i a defendre la vida i la dignitat de tot ésser humà, sense les quals no és possible la pau".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento