Comunitat Valenciana

Tres detinguts per temptativa de robatori en ser sorpresos intentant accedir a un portal

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València tres homes d'entre 20 i 29 anys mentre intentaven amb un tros de plàstic, mitjançant la tècnica de la relliscada, accedir a un portal d'un carrer cèntric. Un policia fora de servici es va adonar i va alertar el 091, segons ha nformado la Comissaria Provincial en un comunicat.
Sorpresos usant la tècnica de la 'relliscada'
Sorpresos usant la tècnica de la 'relliscada'
POLICÍA NACIONAL
Sorpresos usant la tècnica de la 'relliscada'

Els fets van ocórrer el dilluns sobre les 11.30 hores, quan este agent fora de servici va observar com tres homes retallaven una botella de plàstic en diversos trossos i es dirigien a un portal, per la qual cosa va avisar la Policia.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van localitzar tres homes, d'origen algerià, que mitjançant l'ús d'uns plàstics i pel mètode de la relliscada intentaven accedir a un portal. En adonar-se de la presència policial van interrompre l'acció i van ocultar entre les seues robes els utensilis amb els quals intentaven obrir la porta.

Després de realitzar diverses comprovacions, els gents els van detindre com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento