Comunitat Valenciana

Eugenio Montero, de l'Hospital de la Ribera, millor resident de medicina familiar de la Comunitat

  • La Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària atorga aquest guardó per a reconéixer la tasca d'estos postgraduats durant el seu període de formació.
  • El professional ha desenvolupat la seua formació en Algemesí, Llombai i Alberic, en l'Hospital d'Alzira i en l'Hospital Universitari de Canàries.
  • Entre els mèrits destaquen les seues publicacions científiques, la creació d'una aplicació sobre fibromiàlgia o el projecte 'Medicina narrativa i dolor crònic'.
Eugenio Montero
Eugenio Montero
HOSPITAL DE LA RIBERA
Eugenio Montero

El doctor Eugenio Montero, format en el Departament de Salut de la Ribera, ha sigut triat Millor Resident de Medicina Familiar i Comunitària de la Comunitat Valenciana, premi que atorga la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SVMFiC). Este guardó suposa reconéixer la trajectòria del facultatiu durant els quatre anys que ha durat el seu procés d'especialització. Montero compta amb una nota global d'excel·lent en els quatre anys de residència, i ha superat en la qualificació final de l'expedient als prop de 100 residents de Medicina Familiar i Comunitària que enguany han acabat la seua especialització a la Comunitat Valenciana.

El doctor guardonat ha desenvolupat la seua formació en el Consultori Auxiliar i Centre de Salut d'Algemesí, Consultori Auxiliar de Llombai, Centre de Salut d'Alberic, en l'Hospital d'Alzira, (tots ells del Departament de Salut de la Ribera) i en l'Hospital Universitari de Canàries, detalla el centre sanitari en un comunicat.

Des de 2008, la SVMFiC convoca, amb caràcter anual, premis per a reconéixer els tres millors expedients dels residents que acaben el seu període d'especialització dins de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, un per cada província. L'objectiu d'estos premis és estimular i reconéixer la tasca d'estos postgraduats durant el seu període de formació.

Activitat docent i investigadora

Entre altres mèrits, el jurat ha valorat del doctor Montero les seues publicacions científiques en revistes de caràcter nacional; l'inici de la seua tesi doctoral i l'assistència com a ponent i docent a congressos mèdics nacionals i autonòmics.

Montero ha desenvolupat una important tasca d'investigació durant la seua residència, com ho demostra la posada en marxa d'una aplicació sobre fibromiàlgia i benestar, o el projecte 'Medicina narrativa i dolor crònic', premiat per la Fundació General del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

Així mateix, ha col·laborat amb diversos projectes informàtics de la Direcció General de Salut Pública i de la Conselleria de Sanitat, i ha sigut el coordinador de Grup de Treball de Noves Tecnologies de la SVMFiC. El premi de 'Millor Resident' serà entregat per la SVMFiC a Eugenio Montero durant el XXVIII Congrés Autonòmic que se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento