Comunitat Valenciana

Detingut un conductor sense punts i el seu acompanyant per l'atropellament mortal d'un motorista a Catral

  • La Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit d'Alacant ha detingut el conductor d'un turisme que conduïa sense punts i el seu acompanyant per atropellar de forma mortal el conductor d'un cicloturisme de 78 anys i donar-se a la fuga a Catral (Alacant), segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Els agents han arrestat els dos acusats, de 29 i 33 anys, en les localitats d'Almoradí i de Rojals com els presumptes autors d'un delicte d'homicidi imprudent i un delicte d'omissió del deure socors. Al conductor també se li imputa un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb la pèrdua total de punts.

L'atropellament es va produir este diumenge sobre les 13.00 hores en el Camí Vell d'Almoradí a Catral i com a conseqüència de l'impacte va morir el conductor del ciclomotor, un home de 78 anys resident a Dolores. Els ocupants no es van parar a auxiliar-lo i es van donar a la fuga.

Els agents de la Guàrdia Civil del GIAT (Grup d'Investigació i Suport a Trànsit) pertenencientes al Subsector de Trànsit d'Alacant, van començar una investigació amb la presa de nombroses declaracions de testimonis i una cerca del vehicle implicat.

Com a suport a la investigació, van rebre la col·laboració dels agents de la Guàrdia Civil del Lloc Principal d'Almoradí i de les Policia Locals de cinc municipis confrontants, que els van acompanyar en les gestions que van haver de realitzar per totes eixes localitats, intentant localitzar el cotxe i als autors.

Els agents van aconseguir localitzar hores després, sobre les 00.30 hores, el vehicle que va ser detectat, retirat i depositat per la Guàrdia Civil d'Almoradí i este dilluns es va procedir a les dos detencions. Els ara detinguts passaran en les pròximes hores a disposició judicial en els Jutjats d'Oriola. La investigació continua per part dels agents del GIAT.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento