Ximo Puig i Rafa García, candidats oficials a la Secretaria General del PSPV
Ximo Puig i Rafa García, candidats oficials a la Secretaria General del PSPV EUROPA PRESS

La Comissió Nacional de Garanties ha certificat este dimecres que els precandidats a la Secretaria General del PSPV-PSOE Ximo Puig i Rafa García han superat en avals el 10% del cens, tal com contempla el punt 11.6 de la normativa reguladora del 13 Congrés Nacional del PSPV. Així, tots dos compleixen amb el requisit exigit per a proclamar-se candidats oficials i concórrer a les primàries que se celebraran el 16 de juliol.

Diumenge passat va acabar el termini per a la presentació d'avals i, després de la jornada de validació, la Comissió Nacional de Garanties va certificar que tots dos precandidats tenien el suport en avals del 10% del cens, la xifra mínima exigida per a poder presentar-se a la Secretaria General dels socialistes valencians. Després d'eixa certificació va començar el període per a presentar recursos, que ha acabat este migdia sense que s'haja registrat cap reclamació.

D'esta manera, la Comissió Nacional de Garanties del PSPV proclama de manera definitiva com a candidats a la Secretaria General del PSPV a Ximo Puig i Rafa García pel sistema de primàries.

Consulta aquí más noticias de València.