Comunitat Valenciana

Detingut a Itàlia un home com a presumpte autor de la mort d'un altre trobat en un portal del Grau de València

  • La Policia italiana ha detingut en eixe país un home de nacionalitat colombiana com a presumpte autor de la mort d'un altre el cos de la qual va ser localitzat en la matinada del diumenge en un portal d'un edifici del Grau de València, segons ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Moragues.

Moragues ha fet estes declaracions als mitjans en ser preguntat per este succés. El delegat ha explicat que la víctima era treballador d'un bingo, de nacionalitat italiana, i va ser localitzat mort just en eixir del seu lloc de treball. Al detingut se'l considera presumpte autor de l'homicidi.

Segons Moragues, es va dictar una ordre internacional de crida i cerca que ha provocat la detenció del presumpte autor dels fets "fa unes hores" a Itàlia, i ha agraït la "celeritat i rapidesa" amb la qual s'ha produït l'arrest. Segons ha confirmat la Prefectura, la detenció es va dur a terme sobre les 0.30 hores de la matinada d'este dilluns.

El cadàver de l'home va ser trobat entorn de les 4.30 hores del diumenge per una persona que entrava a la vivenda -en el carrer Juan Bautista Lloverá de València, en la zona del Marítim- i va donar avís a la Policia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento