Comunitat Valenciana

L'AVL cedix a les Corts de forma indefinida un expositor amb les seues publicacions

  • L'Acadèmia Valenciana de la Llengua ha cedit de forma indefinida a les Corts l'expositor amb les seues publicacions que es va situar en l'entrada principal des del passat 25 d'Abril per a celebrar el Dia de les Corts Valencianes, segons ha informat el parlament valencià en un comunicat.
Expositor amb obres cedides de l'AVL
Expositor amb obres cedides de l'AVL
LES CORTS
Expositor amb obres cedides de l'AVL

En l'expositor de l'AVL en les Corts estan llibres com les actes de les jornades d'onomàstica que celebra la institució i també d'altres trobades per a analitzar la presència i ús del valencià en diferents àmbits. Així mateix, es troba l'obra completa de Teodoro Llorente en valencià, el corpus toponímic valencià i el manual de documentació administrativa.

Entre altres publicacions, destaquen la col·lecció de textos normatius de l'AVL, com per exemple el Diccionari Ortogràfic i de Pronunciació del Valencià, la Gramàtica Normativa Valenciana, la Gramàtica Valenciana Bàsica i el Diccionari Normatiu Valencià.

Les obres referents a l'ús normatiu de la nostra llengua es completen amb la col·lecció de vocabularis jurídic, nàutic, de futbol, del joc de pilota, d'economia i de la música.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento