Comunitat Valenciana

Dos treballadors resulten ferits en caure des d'un andami a cinc metres a Port de Sagunt

  • Dos treballadors, de 37 i 51 anys, han resultat ferits després de caure des d'una altura d'entre quatre i cinc metres quan l'andami en el qual realitzaven la seua tasca s'ha trencat. L'accident s'ha produït en el Port de Sagunt (València), segons han informat el CICU i el Consorci Provincial de Bombers de València.
Andami des del qual han caigut dos treballadors
Andami des del qual han caigut dos treballadors
CONSORCIO DE BOMBEROS DE VALENCIA
Andami des del qual han caigut dos treballadors

Segons han indicat els bombers, l'andami s'ha trencat i els dos treballadors han caigut a la terrassa d'un primer pis. Fins al lloc s'ha traslladat una BUP de Sagunt i el sergent, que han actuat per a evacuar els accidentats.

Igualment, a les 13.20 hores, ha entrat avís al CICU en el qual s'alertava que dos treballadors havien caigut d'un andami en el carrer La Plana del Port de Sagunt. S'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una de Suport Vital Bàsic (SVB).

Els servicis mèdics han atès estos dos homes, un de 51 anys per traumatisme cranioencefàlic i policontusions, i a l'altre, de 37 anys, per policontusions. Tots dos han sigut traslladats a l'Hospital de Sagunt, segons ha indicat el CICU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento