Comunitat Valenciana

Penadés, candidata a presidir el PPVAL, confia en la gestora i espera poder votar "prompte"

  • La candidata a presidir el PP de la província de València María José Penadés s'ha mostrat este dijous confiada en la gestora provisional que s'ha acordat per a la formació, presidida pel diputat en el Congrés i ex alt càrrec de la Generalitat Rubén Moreno, en espera que es convoque el Congrés que haurà de triar la direcció provincial, al qual ha reiterat la seua voluntat de presentar-se.

A eixa direcció provincial del PP aspiren Penadés; la portaveu del PP en la Diputació, Mari Carmen Contelles i Vicente Betoret, president del PPVAL, que ha acceptat deixar la direcció, decisió condicionada a la celebració del conclave i per a "mantindre la unitat" i "rebaixar la tensió".

Penadés ha assenyalat en un comunicat que el desenllaç al procés del congrés provincial "ha arribat al punt de partida" i ha instat ara a "parlar de treball i de consens". "I ací em troben a mi", ha dit, per a afegir que seguirà "treballant visitant cada poble, i vaig a seguir buscant el consens que permeta ajudar esta gestora a organitzar el congrés i les primàries".

"Em reafirme en els meus compromisos presentats davant notari on queda constància de les meues intencions que comporten també presentar-me com a candidata a estos pròxims comicis", ha indicat. "El poble valencià ens està esperant amb unes eleccions molt a la vora-i no podem defraudar-los més", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento