Comunitat Valenciana

Puig, sobre el referèndum: "El xoc de trens ha de ser evitable i ha d'haver-hi un procés de diàleg"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este divendres, després d'anunciar-se la data i la pregunta del referèndum català, que "el xoc de trens ha de ser evitable i no pot plantejar-se esta qüestió des de la unilateralitat, sinó que ha d'haver-hi un procés de diàleg".
Ximo Puig, president de la Generalitat valenciana
Ximo Puig, president de la Generalitat valenciana
EUROPA PRESS
Ximo Puig, president de la Generalitat valenciana

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, abans de participar en les jornades 'Alimentació 4.0: Els reptes del segle XXI', en ser preguntat per l'anunci del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sobre la data de l'1 d'octubre i la pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya: 'Voleu que Catalunya siga un Estat independent en forma de república?'.

Sobre este tema, el cap del Consell ha considerat que el "el xoc de trens ha de ser evitable", al mateix temps que ha puntualitzat que no pot plantejar-se esta qüestió "des de la unilateralitat", sinó que "ha d'haver-hi un procés de diàleg".

"Creiem que s'ha perdut molt de temps per part dels actors fonamentals d'esta qüestió com són el govern de la Generalitat catalana i el Govern central a obrir un espai de diàleg", ha indicat Puig per a qui "els ciutadans no es mereixen un estat de confrontació i de crispació". "Tots els líders polítics han de ser conscients del fonamental que és la convivència", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento