Comunitat Valenciana

Alexis Marí: "Quina pressa tenen alguns per donar papereta als companys que no pensen igual"

  • "Sigles o programa? Eixa és la reflexió que hauria de fer alguna companya", ha apuntat Marí.
  • El polític també va retuitejar un comentari en el qual es plantejava a Arrimadas que atenga el que l'exportaveu en les Corts diu i el que demana.
  • Es va mostrar especialment crític amb el fet que Cs i PP impediren incloure en els PGE una ajuda de 37 milions per al transport metropolità de València.
Alexis Marí
Alexis Marí
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES
Alexis Marí

El diputat i exportaveu de Ciutadans en les Corts, Alexis Marí, a qui este dilluns la portaveu de l'Executiva del partit, Inés Arrimadas, li va demanar que deixe la seua acta si no se sent representat pel partit, ha assegurat: "Quina pressa tenen alguns per donar papereta als companys que no pensen igual. Però escolta, serà la nova política i jo no m'he assabentat".

Així ho ha assenyalat en el seu compte de Twitter referint-se a les paraules d'Arrimadas, qui va manifestar que entén "que puga haver-hi xicotetes discrepàncies", però "quan un està obertament en contra del que decideixen els afiliats i de la línia (política) que democràticament s'ha triat, crec que que l'única cosa que li queda és abandonar els càrrecs públics que en el seu moment va aconseguir defenent les sigles i el programa de Cs".

"Sigles o programa? Eixa és la reflexió que hauria de fer alguna companya", ha apuntat en la mateixa xarxa social Marí, que també ha retuitejat un comentari en el qual es planteja a Arrimadas que, en lloc de demanar la seua marxa, atenga el que l'exportaveu en Corts diu i per què demana el que demana.

Marí va ser apartat del càrrec el passat 24 d'abril, després d'expressar la seua disconformitat amb el tracte que havia rebut la seua comunitat autònoma en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2017, recolzats per Cs en el Congrés, sent substituït per Mari Carmen Sánchez.

La passada setmana Marí va ser especialment crític amb el fet que Cs i PP impediren incloure en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) una ajuda de 37 milions per al transport metropolità de València i es va preguntar "qui pot defendre que estem defenent els interessos de tots els valencians", per a agregar: "Ara com ara puge a un ascensor i si porte la carpeta de Cs l'amague, ningú s'ho pot creure".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento