Comunitat Valenciana

Cs demana incloure el ciberassetjament de gènere com a forma de violència masclista en plans de Conselleria d'Igualtat

  • Ciutadans (Cs) en les Corts valencianes ha presentat una Proposició No de Llei per a instar el Consell a "incloure el ciberassetjament de gènere com una altra forma de violència masclista dins dels plans i estratègies de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives".

Així ho ha explicat en un comunicat el diputat de Cs Emigdio Tormo qui ha proposat també l'engegada de programes específics "de sensibilització, formació i atenció a les víctimes d'este tipus d'assetjament".

"És necessari demostrar des d'edats primerenques que determinats comportaments a través de mòbils i xarxes socials suposen un flagrant atac a la igualtat i la dignitat entre els homes i les dones", ha incidit el diputat.

Al seu juí, "estos subtils i indirectes mecanismes de coacció, baix l'aparença de protecció i cura a la parella en molts casos, suposen una altra forma de violència de gènere" i ha afegit que "per desgràcia, les anàlisis demoscòpiques sobre la falta de conscienciació dels joves davant este àmbit suposen una irrefutable prova que els agents socials han d'emprendre mesures per a revertir este context com més prompte millor".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento