Comunitat Valenciana

Arranca el termini perquè els centres escolars de València sol·liciten les Escoles Esportives Municipals

  • El termini perquè els centres escolars sol·liciten les Escoles Esportives Municipals, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal (FEM) per al curs 2017-18 arranca este dijous, 1 de juny.

Este programa és la porta d'entrada a l'esport per a escolars d'entre 4 i 18 anys i compta amb el 10% de les seues places becades per a menors en risc d'exclusió social. La FEM oferix 24 disciplines esportives i en el passat curs van participar 6.500 alumnes.

Es tracta d'un programa d'actuació sobre la població escolar que facilita la iniciació a la pràctica esportiva, amb els beneficis que comporta per a la salut i, a més, inculca els valors que l'esport transmet.

"És molt important fomentar els hàbits saludables des de xiquets. Amb les escoles esportives volem que tots i totes tinguen garantit el seu accés a la pràctica esportiva, a la formació en els valors de l'esport i a l'adquisició d'hàbits saludables", ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l'Ajuntament de València.

L'activitat es realitza en els centres escolars en horari no lectiu entre octubre i maig, s'adapta en coherència a les necessitats i el desenvolupament de cada etapa educativa, tant en Infantil com en Primària i Secundària. A més, la Fundació Esportiva Municipal garantix seguretat i qualitat educativa amb la presència de professionals amb la preparació adequada per a dirigir les diferents activitats, així com totes les assegurances necessàries.

24 DISCIPLINES

Per al curs 2017-18 les Escoles Esportives Municipals oferixen 24 disciplines: activitat física de base, predeporte, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol-sala, tennis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pádel, waterpolo, judo i orientació.

El 22 de juny finalitzarà el termini de sol·licitud d'Escoles per als centres escolars, l'1 de setembre es farà públic el llistat d'Escoles concedides a cadascun dels centres i a partir del 15 de setembre s'obrirà el termini d'inscripció per als alumnes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento