Comunitat Valenciana

Universitaris cristians repartiran 'flyers' per a convidar a resar altres joves el dijous a la nit

  • Es desenvoluparà de 22 a 1 h. en la parròquia Sant Franscesc Javier de la plaça Xúquer de València.
  • La iniciativa, que se celebra per tercer any consecutiu, va reunir l'any passat a 200 joves universitaris.
  • L'objectiu és que "els joves que estudien a València descobrisquen una Església viva i oberta a tots", expliquen.
Vela encendida
Vela encendida
MANOS UNIDAS
Vela encendida

Estudiants cristians de diferents facultats de València, tant d'universitats públiques com privades, eixiran al carrer el dijous a la nit a zones d'oci per a convidar amb 'flyers' altres joves a resar i compartir moments d'oració.

Es tracta de la iniciativa 'Tonight', que per tercer any consecutiu es realitza a València, i tindrà lloc en la parròquia Sant Francesc Javier, situada en la plaça Xúquer, de 22.00 hores a 1.00 de la matinada, ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

"Animats per la necessitat de mostrar una Església en eixida, s'ha impulsat esta iniciativa en l'àmbit universitari que pretén que els joves que estudien a València descobrisquen una Església viva i oberta a tots", han explicat des d''Universitaris Cristians', que organitza la iniciativa.

L'acció començarà amb una missa d'enviament i un temps d'oració i, posteriorment, els joves eixiran per parelles pels voltants de la parròquia repartint 'flyers' i convidant els joves a entrar en la parròquia, on un grup de joves que "resarà pels fruits de la missió acompanyat per cants que afavoriran un ambient d'oració".

Una vegada finalitze la jornada, al voltant de l'1 de la matinada, s'oferirà un refrigeri en els salons parroquials per a compartir les experiències de la nit. Esta iniciativa se celebra per tercer any consecutiu després de reunir l'any passat a 200 joves universitaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento