El Festival Internacional dels Idiomes impulsa l'aprenentatge amb activitats culturals
El Festival Internacional dels Idiomes impulsa l'aprenentatge amb activitats culturals FIDIVLC

El Festival Internacional dels Idiomes arribarà a València els dies 13 i 14 de maig per a fomentar l'aprenentatge d'idiomes a través de l'intercanvi, la multiculturalitat, la música i, fins i tot, la màgia.

L'esdeveniment tindrà lloc en l'Umbracle, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, i està organitzat per associació València Language Exchange amb la col·laboració d'Escola Oficial d'Idiomes, Institut Confucio, Universitat de València, Turisme València, Associació de Centres d'Ensenyament d'Idiomes de la Comunitat Valenciana, Agenda Idiomes València, CoAcad i Babbel i l'ajuda a la difusió de la Conselleria d'Educació, detallen els impulsors de la iniciativa en un comunicat.

Els organitzadors expliquen que un entorn com l'actual exigeix el domini de diferents llengües. València Language Exchange és conscient d'esta necessitat i, a més d'organitzar diàriament intercanvis d'idiomes, ha impulsat la celebració del Festival Internacional d'Idiomes amb la finalitat de reunir persones de totes les edats per a gaudir d'un espai únic dedicat a l'intercanvi lingüístic i cultural.

L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta i comptarà amb la presència de desenes de convidats estrangers, acadèmies d'idiomes i professionals experts en l'àmbit lingüístic.

El Festival Internacional dels Idiomes es dirigeix a tots els públics, des de xiquets fins a adults. Els assistents podran gaudir d'activitats com contacontes en anglés, un taller musical d'ukelele, teatre en diferents idiomes, concerts, conferències i, fins i tot un joc de trivial.

Consulta aquí más noticias de València.