Comunitat Valenciana

El 4, 5 i 6 de juny es reunixen a València els jurats dels Premis Rei Jaume I 2017

  • Els pròxims 5 i 6 de juny es reuniran a València els jurats que hauran de triar els guanyadors dels Premis Rei Jaume I 2017, en la 29 edició d'estos guardons creats en 1989 per la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats.

Enguany el jurat estarà format per prop de 80 persones que hauran de triar entre els 220 candidats que s'han presentat i que es distribuïxen entre sis categories: Investigació Bàsica, Economia, Medicina Clínica, Protecció del Medi ambient, Noves Tecnologies i Emprenedor. En esta edició, el 30% dels candidats que opten als premis són dones, enfront del 70% d'homes.

Entre els destacats jurats amb els quals cada any compten els Premis Rei Jaume I, participaran en les deliberacions 18 Premis Nobel. La visita s'aprofitarà també perquè estudiants, investigadors i mitjans de comunicació puguen parlar amb ells sobre temes d'actualitat mundial en àmbits tan diferents com la situació econòmica, la salut de la investigació científica, l'emprenedoria o el canvi climàtic.

Els guardons han destacat fins a hui el treball de 134 professionals, número u en els seus diferents camps d'actuació.

Els Premis Rei Jaume I estan dedicats a la promoció de la Ciència i la Investigació a Espanya. Els seus sis guardons, de 100.000 euros cadascun, medalla d'or i diploma els convertix en un dels millor remunerats del país. Els premiats de cada categoria tenen el compromís de destinar una part de l'import del premi a la investigació a Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento