Comunitat Valenciana

Pau Alabajos practica el 'cdcrossing' i allibera còpies del seu últim disc per tot el món

  • El 'cdcrossing' consisteix a deixar llibres anònimament en espais estratègics perquè qui els trobe puga portar-se'ls gratuïtament.
  • "El que volem és que la nostra música circule lliurement i que les nostres cançons travessen fronteres", ha manifestat Alabajos.
  • La idea va sorgir quan la seua violinista de capçalera, Laura Navarro, es va enrolar en un quartet de corda en un creuer.
El 'cdcrossing' de Pau Alabajos en Bora Bora
El 'cdcrossing' de Pau Alabajos en Bora Bora
RGB MANAGEMENT /PAU ALABAJOS
El 'cdcrossing' de Pau Alabajos en Bora Bora

El cantautor Pau Alabajos ha alliberat unes seixanta còpies del seu últim disc, 'L'amor i la ferocitat', en ciutats de tot el món perquè qualsevol persona puga gaudir d'ell lliurement.

Es tracta d'un exemple de 'cdcrossing', la versió musical del 'bookcrossing', una pràctica que consisteix a deixar llibres anònimament en espais estratègics perquè qui els trobe puga portar-se'ls gratuïtament a casa per a llegir-los o, fins i tot, intercanviar-los per altres títols.

En este cas, l'artista de Torrent ha deixats còpies del seu últim treball discogràfic en llocs dels Estats Units, el Brasil, Austràlia, el Marroc, Portugal, Xile, l'Argentina, l'Uruguai, Mèxic, el Regne Unit, Tahití, Nova Zelanda, Illes Caiman, Bora Bora, Bermudes i Guatemala, detallen en un comunicat de l'oficina del cantant.

La idea va sorgir quan la seua violinista de capçalera, Laura Navarro, va decidir enrolar-se durant sis mesos en el transatlàntic 'Queen Victoria' com a integrant d'un quartet de corda que forma part de la programació cultural a bord: en cada port que atraca el creuer, la instrumentista aprofita per a col·locar un cd en un lloc simbòlic.

"El que volem és que la nostra música circule lliurement i que les nostres cançons travessen fronteres", ha manifestat Alabajos, que afig: "Joan Fuster deia en un dels seus aforismes que la primera obligació d'un escriptor és fer-se llegir, i jo crec que és una màxima absolutament aplicable també per als músics i per a la resta de creadors i creadores de les diferents disciplines artístiques".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento