Comunitat Valenciana

Detingut a Dénia per colpejar el seu fill de 20 anys amb un martell al cap mentre dormia

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia (Alacant) un home de 70 anys d'edat i nacionalitat britànica que va colpejar el seu fill de 20 anys amb un martell al cap mentre dormia. La parella del detingut i mare de la víctima també va patir lesions en intentar que el seu marit cessara en la seua obstinació d'agredir el jove.

Segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat, els fets van ocórrer diumenge passat. Unes veïnes de la família van sorprendre el detingut sacsant la seua parella en el portal de l'habitatge i van telefonar ràpidament al 091 per demanar ajuda.

Quan la policia va arribar a la finca va trobar l'agressor encara en possessió del martell i amb esquitxades de sang per tot el cos. La patrulla va intervindre de manera ràpida i coordinada i va aconseguir arrabassar l'arma a l'agressor, que va ser detingut.

Després d'ell hi havia un rastre de sang que acaba en l'interior de l'habitatge, on els agents van trobar un jove 20 anys amb una important ferida al cap que no deixava de sagnar i la seua mare.

A l'arrestat li l'imputa un delicte de temptativa d'homicidi, doncs el seu fill estava en el llit i dormit quan va arremetre contra ell colpejant-lo en repetides ocasions amb el martell al cap.

Les víctimes van ser trasllades a l'Hospital per a ser assistides de les seues lesions i el pare va ser traslladat a dependències policials en espera de passar a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento