Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València promou el procés participatiu en el futur de Pla del Remei i Russafa

  • L'Ajuntament de València promou el procés participatiu en el futur de Pla del Remei i Russafa perquè els ciutadans que desitgen prendre part puguen fer-ho ja que "la contribució del major nombre d'interessats ajudarà a obtindre un diagnòstic el més precís possible que donarà forma a accions enfocades a millorar la convivència en els espais públics de tots dos barris", segons ha informat el consistori en un comunicat.

Així, ha indicat que fins a dijous que ve a la vesprada romandrà l'exposició amb els 180 dibuixos, realitzats per xiquets i xiquetes de les escoles CEIP Sant Joan de Ribera, Sant Vicent Ferrer-PP Dominicos i uns altres artistes coneixedors de la zona, en l'espai central del mercat Colón. El concurs i l'exposició han comptat amb el patrocini de diversos comerços de la zona.

L'Ajuntament ha assenyalat que a més de gaudir amb les propostes dels més xiquets en el mateix recinte es pot participar durant els pròxims dos dies en l'activitat 'Vaig estar en l'exposició imaginant Pla del Remei i Russafa i...', en la qual es pot dibuixar i escriure.

Amb estes iniciatives, la Regidoria de Mobilitat Sostenible i l'equip tècnic EFGarquitectura, com a conductor del procés, "tracten d'arribar a totes les persones que viuen, treballen o senzillament estan interessats en estos barris" amb la finalitat "d'arreplegar la seua visió i compromís respecte al futur d'esta part de la ciutat", ha ressaltat l'administració local.

En este context, s'ha activat un nou formulari amb deu preguntes albergat en el web: http://www.valencia.es/pladelremei/contacto/ i enfocat a contrastar amb el major nombre de persones les qüestions que s'han plantejat en els diferents fòrums en estos dos mesos i mitjà.

Els qui òmpliguen estes preguntes tindran la possibilitat de posicionar-se, valorar línies d'acció i espais d'oportunitat identificats, a més d'incorporar el que consideren convenient.

El consistori ha assenyalat que esta és "una oportunitat més per a ser part activa en els canvis que s'implementaran en els pròxims mesos i les estratègies que orienten el futur del barri a mitjà i llarg termini", per la qual cosa ha animat a "informar-se i participar al màxim" en este procés participatiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento