Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València obri la consulta pública sobre l'ordenança d'aparcaments

  • L'Ajuntament de València ha obert la consulta pública sobre l'actualització de l'Ordenança Reguladora de les Condicions Funcionals d'Aparcaments, que regula els estacionaments fora de la via pública.

Per a açò, s'analitza la possibilitat de derogar esta última, que data de 1994, i elaborar una nova Ordenança d'Aparcaments que aborde, entre altres qüestions, la modificació de matèries com l'augment de les dimensions de les places, augment de l'ample dels carrils de circulació, introducció de la previsió normativa de l'ús d'aparcaments per a bicicletes o la inserció de les previsions normatives referents a les persones amb diversitat funcional.

La consulta pública per a admetre suggeriments, com a pas inicial tal com indica la llei, es mantindrà fins al pròxim 17 de maig. Els suggeriments o observacions respecte als problemes que els afectats creguen que ha de solucionar la nova ordenança, la necessitat o no de la nova modificació, els objectius que hauria de perseguir hauran de dirigir-se al Servici de Mobilitat Sostenible indicant de forma expressa que es referixen a la "consulta pública prèvia sobre l'Ordenança reguladora d'aparcaments".

Podran presentar-se mitjançant registre d'entrada o per correu electrònic dirigit al compte consultaaparcaments@valencia.es, havent d'identificar-se en este últim cas amb nom i cognoms o raó social i el nombre de DNI, NIF o un altre document que verifique la identitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento