Comunitat Valenciana

El Cabanyal rebutja les paelles en la Marina i demana un espai fora de la ciutat

  • L'associació de veins del barri no volen que esta celebració "ocasione les greus molèsties patides pels veïns de la zona limítrof a la macrofesta".
  • L'entitat ha qualificat l'esdeveniment de "macrobotellot encobert baix la publicitat de festa universitària".
  • "Si de veres esta festa és tal, que se celebre en terrenys de les universitats de la ciutat", asseveren.
Imatge dels paelles universitàries
Imatge dels paelles universitàries
JAVIER JUANES
Imatge dels paelles universitàries

L'Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar ha expressat este dilluns la seua "desaprovació" i "rotunda negativa" a la celebració de la "macrofesta" que va tindre lloc el divendres passat en la Marina Sud de València i a que esdeveniments com este se seguisquen duent a terme en este espai. Així, ha demanat, en un comunicat, que s'habilite "un espai d'ubicació permanent fora del casc urbà" per a dur a terme este tipus de convocatòries.

"No volem que este problema es trasllade a un altre punt urbà de la ciutat sinó que es prenguen les mesures oportunes per a habilitar un espai d'ubicació permanent, fora del casc urbà, que no ocasione les greus molèsties patides pels veïns de la zona limítrof a la macrofesta", ha manifestat l'entitat veïnal.

L'Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar han agregat, en este sentit, que "ja hi ha prou que cada any li toque la loteria a una zona del Marítim per a esta celebració", un esdeveniment que ha qualificat de "macrobotellot encobert baix la publicitat de festa universitària".

Els veïns han apuntat que "si de veres esta festa és tal, que se celebre en terrenys de les universitats de la ciutat" i que estes institucions "assumisquen els presumptes beneficis i les demostrades conseqüències d'este tipus de macroesdeveniments estudiantils".

L'entitat veïnal ha comentat que "encara que l'organització del macroesdeveniment es fera càrrec del control i de la seguretat en l'interior del recinte, els accessos i limítrofs del mateix van estar col·lapsats pràcticament tot el dia i, especialment, a l'hora de tancament del mateix".

Referent a açò, ha ressaltat que "malgrat que la festa acabava a les 20.00 hores, dues hores després encara era complicat poder circular pel carrer  J.J. Dómine". "Una marea de joves, desgraciadament molts d'ells en estat d'embriaguesa, van deixar el seu pas una catifa de brosses, vòmits i orines que, segons queixes dels veïns, es van arribar a produir, fins i tot, en els portals dels edificis propers", ha censurat l'associació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento