Finnair comença a volar entre Alacant i Hèlsinki este diumenge

  • La companyia aèria Finnair començarà a volar entre Alacant i Hèlsinki des d'este diumenge, coincidint amb la temporada d'estiu. La firma operarà quatre vols setmanals entre les dues ciutats, segons ha informat en un comunicat.
Avión de Finnair.
Avión de Finnair.
FINNAIR

Els vols, que es mantindran fins al pròxim 27 d'octubre, seran operats un Airbus A320 de la companyia. Des de l'aeroport d'Alacant-Elx, Finnair enlairarà a les 02.05 hores per a aterrar a Hèlsinki-Vantaa a les 07.30 del matí mentre que els vols de retorn tenen la seua eixida a Hèlsinki a les 21.50 amb arribada a Alacant a la 01.15.

En tots dos casos, la durada del trajecte és de 4 hores i 25 minuts. D'esta forma, es garantixen les connexions entre l'aeroport d'Alacant-Elx i els 17 destinacions asiàtiques que l'aerolínia opera en Àsia.

A més, els passatgers des d'Alacant també podran connectar amb la xarxa de vols de Finnair en el nord d'Europa, tant a altres aeroports de Finlàndia (com Rovaniemi o Ivalo, a Lapònia) com a altres ciutats d'Escandinàvia (Oslo, Bergen, Estocolm o Gotemburgo), Països Bàltics (Tallin, Vilnius o Ljubljana), Rússia (Moscou i Sant Petersburg) i el Kazakhstan, on Finnair volarà durant l'estiu a la seua capital, Astanà, coincidint amb la celebració de l'Expo 2017 en la ciutat.

La nova ruta se suma als vols habituals que Finnair opera en Espanya diàriament des de Barcelona i Madrid, i cinc vegades per setmana des de Màlaga. Durant la temporada d'estiu augmentaran les freqüències des d'estos aeroports i se sumaran Menorca i Eivissa com a noves destinacions de Finnair a Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento