Finnair comença a volar entre Alacant i Hèlsinki este diumenge
Finnair comença a volar entre Alacant i Hèlsinki este diumenge FINNAIR

Els vols, que es mantindran fins al pròxim 27 d'octubre, seran operats un Airbus A320 de la companyia. Des de l'aeroport d'Alacant-Elx, Finnair enlairarà a les 02.05 hores per a aterrar a Hèlsinki-Vantaa a les 07.30 del matí mentre que els vols de retorn tenen la seua eixida a Hèlsinki a les 21.50 amb arribada a Alacant a la 01.15.

En tots dos casos, la durada del trajecte és de 4 hores i 25 minuts. D'esta forma, es garantixen les connexions entre l'aeroport d'Alacant-Elx i els 17 destinacions asiàtiques que l'aerolínia opera en Àsia.

A més, els passatgers des d'Alacant també podran connectar amb la xarxa de vols de Finnair en el nord d'Europa, tant a altres aeroports de Finlàndia (com Rovaniemi o Ivalo, a Lapònia) com a altres ciutats d'Escandinàvia (Oslo, Bergen, Estocolm o Gotemburgo), Països Bàltics (Tallin, Vilnius o Ljubljana), Rússia (Moscou i Sant Petersburg) i el Kazakhstan, on Finnair volarà durant l'estiu a la seua capital, Astanà, coincidint amb la celebració de l'Expo 2017 en la ciutat.

La nova ruta se suma als vols habituals que Finnair opera en Espanya diàriament des de Barcelona i Madrid, i cinc vegades per setmana des de Màlaga. Durant la temporada d'estiu augmentaran les freqüències des d'estos aeroports i se sumaran Menorca i Eivissa com a noves destinacions de Finnair a Espanya.

Consulta aquí más noticias de València.