Comunitat Valenciana

PPCV critica Puig i Oltra per "castigar l'empresa familiar amb més impostos mentre pugen la seua nòmina d'assessors"

  • El portaveu d'Economia del Grup Parlamentari Popular en els Corts, Rubén Ibáñez, ha criticat este dilluns el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, per "castigar l'empresa familiar amb més impostos mentre es dediquen a augmentar la seua nòmina d'assessors".

Així ho ha assenyalat Ibáñez en un comunicat en el qual ha enlletgit a Puig que "modificara la setmana passada el pressupost de la Generalitat per a disposar de prop de 300.000 euros per contractar més assessors en Presidència" i que Oltra "també suma i seguix i ja compta amb 11 assessors".

El portaveu popular s'ha preguntat "si eixa carrera per endollar amics i càrrecs del Partit Socialista i Compromís l'estan finançant a força d'ofegar empresaris que es juguen els seus diners per a crear riquesa i generar llocs de treball".

Al seu juí, la "mala reorganització impositiva i l'absència total d'un projecte de Comunitat fa que els diners dels impostos vagen destinats a engreixar l'administració amb més càrrecs". "Eixa és l'única política d'ocupació que coneix el Consell del Titànic: l'endollament", ha denunciat.

"El Titànic, tripulat per Podem, és un problema per a l'economia i les empreses valencianes que veuen fora de les nostres terres millor horitzó de futur i majors oportunitats de creixement que ací per una política impositiva erràtica i improductiva", ha assenyalat Ibáñez per a qui "este Consell oferix servicis de segona amb impostos de primera".

Enfront d'esta situació, Rubén Ibáñez ha recordat que el PPCV aposta per "una major llibertat en matèria econòmica, necessària per a seguir creixent a un ritme que permeta seguir creant ocupació". Així, ha recordat que el PPCV, en la ponència econòmica que es debatrà en el XIV Congrés regional, i que serà la base del programa econòmic de la formació, "arreplega de forma explícita la baixada d'impostos que reclamen les empreses familiars".

"Apostem per mesures d'este tipus per a atraure inversions i no repel·lir-les, que és el que està succeint amb la gestió de l'actual Govern valencià. Les empreses s'afarten de les traves, del càstig i de la imposició que patixen amb el Consell del Titànic", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento