Comunitat Valenciana

El Comité Organitzador del Congrés del PPCV ratifica a Bonig com a candidata única a la presidència del partit

  • El Comité Organitzador del XIV Congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (COC) ha informat que, una vegada revisades les actes d'escrutini de les eleccions celebrades el dilluns, s'ha ratificat la proclamació com a candidata única d'Isabel Bonig, actual presidenta de la formació a nivell regional.
Bonig exercix el seu dret a vot en les primàries del PPCV
Bonig exercix el seu dret a vot en les primàries del PPCV
PPCV
Bonig exercix el seu dret a vot en les primàries del PPCV

Sobre un cens total de 7.006 afiliats, van participar en la votació 6.824, la qual cosa suposa una participació del 97,4%. Bonig, actual presidenta del PPCV, va rebre 6.645 suports, la qual cosa suposa el 97,38%.

Per províncies, a València van votar 3.236 persones, de les quals 3.157 van donar el seu suport a Bonig; a Alacant es van registrar 2.324 vots, dels quals l'actual presidenta va rebre 2.301, i a Castelló van votar 1.264 afiliats, amb 1.187 vots per a l'exalcaldessa de la Vall d'Uixò.

Este mateix dilluns l'altre precandidat a presidir el partit, José Luis Bayo, va anunciar la seua retirada de les primàries en considerar que el procés de primàries no ha reunit "les mínimes garanties" democràtiques necessàries perquè els dos aspirants -ell mateix i l'actual presidenta, Isabel Bonig- concorregueren en igualtat de condicions.

Bayo va presentar el dimarts dia 7 de març una demanda en el jutjat per vulneració de drets fonamentals, no solament cap a la seua persona, "sinó cap a tots els afiliats del PPCV", i demanava com a mesures cautelars suspendre el procés de primàries i impugnar el Congrés del PPCV -previst per als dies 1 i 2 d'abril-. Estes mesures van ser rebutjades, encara que la demanda seguix el seu tràmit judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento