Comunitat Valenciana

Reobri el Port de Sagunt (València) i quatre col·legis d'Alacant seguixen sense classes pel temporal

  • El port de Sagunt (València) s'ha reobert este dimarts al trànsit marítim sobre 7.54 hores després de romandre tancat des d'este dilluns pel fort temporal de vents i fenòmens costaners que afecta la Comunitat Valenciana. Tot i això, a Alacant este dimarts s'han suspès les classes de col·legis d'Alacant Canyada, Gloria Fuertes, El Somni, Santo Ángel i 7 enanitos.
Efectes del temporal a Cullera
Efectes del temporal a Cullera
AYUNTAMIENTO DE CULLERA
Efectes del temporal a Cullera

El Centre de Coordinació d'Emergències ha rebut des de les 22.00 hores d'este dilluns un total de 97 telefonades relacionades amb acovardisques i vehicles atrapats en vehicles bloquejats i problemes de circulació durant la nit a Alacant, Elx, Mutxamel, Sant Joan i Montfort.

La província d'Alacant i el sud de València seguixen este dimarts en avís groc poor vent i fenòmens costaners. Així, la mitat nord els cels estaran poc nuvolosos i en la mitat sud els cels nuvolosos estenent a la vesprada a intervals nuvolosos.

En la mitat sud hi haurà precipitacions que estendran a remetre a partir de la vesprada. Les temperatures aniran en ascens, més acusat el de les mínimes en la mitat sud i el de les màximes en l'interior. El vent del nord-est moderat, amb intervals de fort en la mitat sud.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento