Comunitat Valenciana

El PP demanarà a la CVMC que "reconsidere" l'elecció d''À.' i recorda que va ser "eslògan de l'independentisme català"

  • El grup popular ha avançat este dijous que va a demanar al Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) que "reconsidere" la decisió de triar la denominació 'À.' ('À punt') per a la nova radiotelevisió pública i que "torne arrere" perquè "no pot tindre com a nom l'eslògan de l'independentisme català".
El portaveu del PP en les Corts, Jorge Bellver.
El portaveu del PP en les Corts, Jorge Bellver.
EUROPA PRESS
El portaveu del PP en les Corts, Jorge Bellver.

Així ho ha assegurat el diputat del grup Jorge Bellver, que ha assenyalat que ha parlat amb part de la resta de grups parlamentaris i "no hi ha ningú content" amb eixe nom. Així, i malgrat "donar per bona" eixa "casualitat sorprenent" de la denominació amb el citat eslògan, ha indicat que no volen que "eixa casualitat sorprenent es convertisca en casualitat sospitosa".

Per això, ha explicat que eixa petició va a ser traslladada al Consell Rector per mitjà del seu representant en este òrgan. Malgrat que Bellver ha admès que "es va fer una valoració de bona fe" de les denominacions presentades al concurs, ha indicat que ha sorgit la polèmica perquè 'À punt' va ser l'eslògan de l'independentisme republicà català.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento