Posen un carril especial per camions per muntar el saló Meeting Point

Debats sobre la crisi immobiliària i la vivenda sostenible. El Consorci de la Zona Franca, organitzador del Meeting Point, ha acordat amb la Fira de Barcelona poder habilitar un carril especial a l’avinguda Maria Cristina, on està ubicada l’estació central d’autobusos de Renfe, per facilitar el muntatge del saló a partir de dissabte.El president del Meeting Point, Enrique Lacalle, va reconèixer que la presència dels busos enlletgirà una mica el saló, però va demanar «paciència». Tot i això, espera que Rodalies pugui recobrar la normalitat abans de l’inici de la fira, que se celebra del 6 a l’11 de novembre.

La fira immobilirària ocuparà 70.000 metres quadrats de superfície al recinte de Montjuïc, on es concentraran 20.000 professionals del sector i s’esperen prop de 200.000 visitants.

De fet, el saló Meeting Point és una de les fires amb més demanda de mobilitat a Barcelona. En cas que coincideixi encara amb l’estació d’autobusos de Maria Cristina, Lacalle va convidar els usuaris de Renfe a entrar gratris a la fira. El saló immobiliari debatrà sobre la possible crisi en el sector i la vivenda sostenible, amb representants empresarials i institucionals, com ara la ministra de Vivenda, Carme Chacón.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento