Comunitat Valenciana

Clean Bandit, Yellow Claw i Miss Caffeina encapçalen les noves confirmacions de l'Arenal Sound 2017

  • Clean Bandit, Yellow Claw i Miss Caffeina encapçalen les noves confirmacions de l'Arenal Sound 2017, que tindrà lloc de el 1 al 6 d'agost en la localitat de Borriana (Castelló). Estes incorporacions s'afigen als ja anunciats anteriorment com Martin Garrix, Bastille, Icona Pop, Fedde Le Grand, Jake Bugg, Lori Meyers, Iván Ferreiro, Kase.O o Jonas Blue, entre altres, segons ha informat l'organització en un comunicat.
MISS CAFFEINA
MISS CAFFEINA
MISS CAFFEINA
MISS CAFFEINA

Clean Bandit van aconseguir amb 'Rather Be' un hit que es va convertir en un dels majors èxits de 2014 i ho han tornat a fer recentment amb 'Rockabye', un dels temes del moment que ha sigut número u a tot el món. Els holandesos Yellow Claw visitaran per primera vegada el festival per a presentar el seu nou disc, 'Los Amsterdam', que veurà la llum el pròxim 7 d'abril. Actualment es troben en el lloc 48 del rànquing que anualment publica la revista Dj Mag.

Miss Caffeina ha sigut una de les bandes de l'any i van a seguir presentant el seu tercer àlbum 'Detroit', un treball que ha sigut acollit molt bé per la crítica i, sobretot, pel públic. Rayden publica la setmana vinent el seu esperat nou disc 'Antónimo'. Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d'estils més enllà de l'hip-hop com és el rock i el reggae.

Amb més de 20 dates repartides per tota Espanya i després del ple del concert a Madrid, Amatria estarà en l'Arenal Sound igual que repetiran Les Castizos, que van finalitzar l'any amb nou single, un tema amb l'americana Aly Eckmann.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento