Comunitat Valenciana

La Habitación Roja, Elyella Djs, Hola a Todo El Mundo i Barbott se sumen al Festival de les Arts

  • La Habitación Roja, Elyella Djs, Hola a Todo El Mundo i Barbott se sumen al cartell de la tercera edició del Festival dels Arts, que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències el 9 i 10 de juny i que oferirà a més les actuacions de bandes internacionals com Kakkmaddafakka, The Vaccines o Jake Bugg.
Jorge Martí (primero por la izquierda) con el resto de los integrantes de La Habitación Roja.
Jorge Martí (primero por la izquierda) con el resto de los integrantes de La Habitación Roja.
ARCHIVO
Jorge Martí (primero por la izquierda) con el resto de los integrantes de La Habitación Roja.

Les quatre noves incorporacions anunciades este dilluns per l'organització de l'esdeveniment musical en un comunicat se sumen a les ja anunciades, com Fangoria, Digitalism, Iván Ferreiro, Sidonie, La Casa Azul, Fuel Fandango, Sensible Soccers, The New Raemon & McEnroe, WAS, Rural Zombies, Soledad Vélez, Gener, Arthur Caravan, Mechanismo i Meridian Response.

La banda valenciana La Habitación Roja, que porta més de 20 anys sobre els escenaris, repetirà en l'escenari dels Arts i portarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències el seu nou disc, així com els èxits més sonats en els seus nou discos.

Elyella Djs, amb els sons més frescos de l'escena indie i de l'electrònica, oferiran les seues cançons i remixes d'una manera nova, excitant i fins i tot "exquisidament estranya", han destacat des de l'organització del festival.

Per la seua banda, Hola a Todo El Mundo traslladaran al públic el seu nou treball 'Away', que se centra en la cerca d'una personalitat pròpia, "aconseguint donar a llum un disc brillant, lluminós i directe", mentre que Barbott i els seus "riffs envolupants" pujaran a l'escenari el seu ritme i "fresca creativitat".

Des de l'organització han indicat que en esta tercera edició, el Festival dels Arts busca tornar a captivar el públic com ho ha vingut fent en les anteriors edicions, amb més art, més música, més gastronomia i més plans dels quals ens recorden el bonica que és la capital del Túria. Les entrades poden ser adquirides des de 40 euros fins a diumenge que ve 12 de febrer o fi d'existències en la web de l'esdeveniment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento