Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Requena habilita una oficina per a presentar reclamacions pel temporal

  • L'Ajuntament de Requena (València) ha obert este dimarts les portes de l'oficina on es registraran les reclamacions dels afectats pel temporal de neu que va tallar l'A-3 i va arribar a deixar sense llum 32.000 punts subministrament.
Temporal en Requena
Temporal en Requena
AYUNTAMIENTO DE REQUENA
Temporal en Requena

L'oficina estarà ubicada en el Servici d'Atenció i Tramitació de l'Ajuntament de Requena de 9.00 a 14.00 hores durant més de 40 dies a partir d'esta data, segons ha informat el consistori en un comunicat. Els afectats podran presentar a través d'un formulari una recopilació dels danys quantificables que els hi haja ocasionat el temporal.

L'Ajuntament de Requena, amb l'obertura d'esta oficina, "canalitzarà les esmentades reclamacions als òrgans i empreses amb poder resolutiu". Seran estes entitats les que una vegada quantificats tots els danys resolguen les indemnitzacions als afectats.

Segons ha precisat el consistori, el fet de presentar estes reclamacions, que seran remeses des de l'Ajuntament de Requena, "no eximix als ciutadans de presentar de manera particular les seues reclamacions personals a assegurances o empreses com Iberdrola".

El consistori creu que l'obertura d'este canal de recepció de danys per part dels afectats "suposarà un pas més per a exercir pressió davant de les institucions que han de resoldre i quantificar els danys".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento