Comunitat Valenciana

La Cavalcada de Reis de València provocarà talls de trànsit als voltants del recorregut

  • El recorregut comença a les 18.00 hores al passeig de l'Albereda, contínua pel pont de l'Exposició, Porta de la Mar, i acabarà a la plaça de l'Ajuntament.
  • Els carrers n'aniran obrint-se al trànsit a mesura que avance la desfilada i a criteri de la Policia Local.
  • La Cavalcada de Reis té presència en les xarxes socials a través del hashtag #cavalcadavlc.
Itinerario de la Cabalgata de Reyes de Valencia 2017
Itinerario de la Cabalgata de Reyes de Valencia 2017
AYTO DE VALENCIA
Itinerario de la Cabalgata de Reyes de Valencia 2017

L'operatiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis d'Orient, que se celebra aquest dijous, ja està preparat. El recorregut comença a les 18.00 hores al passeig de l'Albereda, contínua pel pont de l'Exposició, Porta de la Mar, carrers General Palanca, General Tovar, La Pau i Sant Vicent Màrtir per a acabar a la plaça de l'Ajuntament.

A partir de les 6.00 hores i fins a les 22.00 aproximadament es prohibeix estacionar al passeig de l'Albereda entre el Pla del Real i la plaça de Saragossa. Estarà tallat el tram entre el pont del Reial i el pont de l'Exposició des de les 8.00 hores per a facilitar la recepció de carrosses i es mantindrà obert al trànsit el vial de l'Albereda.

Durant la cavalcada es tancaran al trànsit els passos inferiors de la marginal dreta de l'antic curs del riu Túria (en sentit plaça de Tetuan), el carrer Sant Vicent Màrtir des de la plaça d'Espanya, Marqués de Sotelo i l'accés al Pont de Fusta des del carrer Guadalaviar, així com els carrers i accessos per on transcorre la desfilada.

Els carrers n'aniran obrint-se al trànsit a mesura que avance la desfilada i a criteri de la Policia Local, per la qual cosa es recomana informar-se de la situació dels carrers en temps real a través de l'apartat de mobilitat i de l'app València.

La Cavalcada de Reis té presència en les xarxes socials a través del hashtag #cavalcadavlc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento