Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil continua buscant el nóvio de la dona trobada morta a Cullera (València)

  • Efectius de la Guàrdia Civil continuen buscant el nóvio de la dona trobada morta en una platja de Cullera (València) i que estava desapareguda des de finals del mes de novembre a Eivissa.

Així ho ha indicat este dimarts el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, després de visitar la Cooperativa Agrícola Montfort.

El cadàver de la dona, de 35 anys i nacionalitat brasilera, va ser trobat el passat 18 de desembre en avançat estat de descomposició en una platja de Cullera. "S'entén que portava un mes. L'estat de descomposició era avançat", ha indicat Moragues. Presumptament les corrents van portar el cadàver de la jove des d'Eivissa fins a la platja de Cullera.

A partir d'este moment, els agents van realitzar les proves pertinents per a saber en primer lloc qui era esta persona. Es va descobrir que es tractava d'esta dona, la desaparició de la qual s'havia denunciat a Eivissa.

La denúncia de la desaparició es dirigia tant contra ella com contra el nóvio, de nacionalitat espanyola i natural de Coslada, ha concretat Moragues.

El nóvio seguix desaparegut i el vehicle de la parella es va trobar en un penya-segat d'Eivissa. "Ens hem posat en contacte amb l'entorn familiar de tots dos, tant amb la família del xic com amb els amics d'ella, i estem investigant l'origen o causa de la mort", ha indicat el delegat.

La Guàrdia Civil manté obertes totes les línies d'investigació: "Estem intentant localitzar el nóvio, a veure si està mort o no, si van caure al mar o no, si va ser fortuït o intencionat, i si ho va ser, qui ho va provocar", ha assegurat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento