Comunitat Valenciana

Els animals de Bioparc celebren el Nadal amb regals i 'delicatessen'

  • Els recintes de Bioparc València de hienes, lleons, suricatas, lleopards, elefants, ximpanzés i goril·les han despertat este divendres decorats i amb "caixes sorpresa" plens de regals i 'delicatessen' específiques per a cada espècie animal, segons ha informat el parc en un comunicat.
Animales del Bioparc reciben los regalos de Papá Noel
Animales del Bioparc reciben los regalos de Papá Noel
BIOPARC
Animales del Bioparc reciben los regalos de Papá Noel

L'equip de cuidadors del parc ha sigut l'encarregat que les famílies d'animals començaren el Nadal com ho faran moltes famílies humanes, que han pogut presenciar a Pare Noel deixant els regals en els diferents racons del parc.

Enguany de 'baby boom' les cries han viscut una cosa "mai vista" per elles, un enriquiment ambiental diferent que ha sorprès la nadó goril·la Virunga, la cria de hiena Niru o el cadell de lleopard Ekon.

Els animals adults també han oferit "imatges espectaculars", com el lleó Teimoso que d'un salt ha "caçat" una caixa plena de carn col·locada dalt d'un arbre o la bandada d'elefants que s'ha donat un festí amb totes les delícies que han trobat al costat dels enormes baobabs.

D'esta manera, dóna començament el Nadal "compromesa i solidària" de Bioparc València que este divendres també ha obert el seu poblat de les Khaimes al qual s'han acostat moltes famílies per a conèixer una experiència diferent.

En un entorn "original i màgic" s'oferix, fins al pròxim 5 de gener, un programa d'activitats d'oci gratuïtes amb contingut lúdic-formatiu amb jocs i tallers que ajuden als més menuts a adonar-se de la importància dels seus comportaments per a la preservació del planeta. Els més xicotets s'han quedat "sorpresos" en veure "en persona" l'Emissari Reial i han aprofitat per a entregar-li les seues cartes per als Reis d'Orient.

La Fundació Bioparc està present amb un espai on es dóna a conèixer la importància del compromís amb el benestar dels animals pròxims i llunyans. Alhora, en el Racó solidari entitats sense ànim de lucre com l'Institut Jane Goodall, Aldees Infantils, Càritas, ACNUR, Arcadys, PayaSOSpital, Idogs, Motors Sense Fronteres, Fundació Pequeño Deseo, Fundació Vicente Ferrer i Mans Unides realitzen cada dia una activitat diferent.

També es poden entregar joguets nous o en bones condicions per a altres xiquets en un espai habilitat per a la recollida solidària que amb el lema 'Tots els nens mereixen jugar', s'ha organitzat a favor de la Fundació ANAR i en col·laboració amb El Corte Inglés.

Tots els xiquets i xiquetes rebien en entrar al poblat el seu passaport 'B!' on se n'anaven segellant els jocs i tallers realitzats i, després d'eixir, molts d'ells ja ho han canviat per un passe 'B! annual infantil' -abonant únicament un euro per a la Fundació Bioparc i 3,5 euros de despeses d'emissió-, pel que es portaven el seu primer regal del Nadal, amb el qual gaudiran tot un any de la naturalesa salvatge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento