Comunitat Valenciana

L'equip de 'Sin vida propia' estrenarà en 2017 una nova minisèrie per a web

  • L'equip de la multipremiada websèrie valenciana 'Sin Vida Propia' es reunirà el mes de febrer vinent per a rodar una nova sèrie web, l'estrena de la qual està prevista per a mitjans del 2017. El projecte compartix gran part del cartell artístic i plantilla tècnica amb la seua sèrie predecessora malgrat tractar-se d'un projecte completament diferent pel que fa a temàtica, gènere i estètica visual.
El reparto de Sin Vida Propia se reúne para grabar una nueva serie digital
El reparto de Sin Vida Propia se reúne para grabar una nueva serie digital
SIN VIDA PROPIA
El reparto de Sin Vida Propia se reúne para grabar una nueva serie digital

Baix el nom de 'Todos queríamos matar al presidente', la creadora, directora i guionista de 'Sin Vida Propia', Ana Ramón Rubio, llança un nou projecte de minisèrie de ficció de quatre episodis, informen els responsables de la producció en un comunicat.

L'autora va decidir plantejar la història i reunir el mateix equip que la sit-com que els va ajuntar per primera vegada. "M'agrada molt el model d'American Horror Story en què cada temporada els mateixos actors juguen amb diferents personatges i vam voler fer-ho així. Una sèrie completament diferent, que no tinga res a veure amb l'anterior però que compte amb els mateixos actors en papers completament diferents", afirma la realitzadora valenciana.

'Sin Vida Propia' va ser una websèrie nascuda a València i distribuïda a través de festivals dels Estats Units, el Canadà, Austràlia, l'Àsia i Europa, guanyant premis en els festivals de websèries de Vancouver, Los Angeles, Texas, Roma, Washington, Geòrgia o Nova York, recorrent més de 20 festivals internacionals. Entre el seu palmarès destaquen els premis a millor sèrie estrangera al Vancouver Web Sèries Festival del Canadà, el de Millor Direcció en els Rome Web Awards o el de Millor comèdia de parla no anglesa al los Angeles Angeles Web Festival.

'Todos queríamos matar al presidente' és una història sobre un grup de treballadors del càtering d'un casament de luxe que, després de rebre la visita inesperada del President del Govern, decidixen fer broma amb enverinar el menjar i que haurà de fer front al titular que obri els informatius a l'endemà: el president ha sigut assassinat.

Esta nova minisèrie estarà protagonitzada per Ana Caldas (Piedad en Sin Vida Propia). La intèrpret sevillana ha sigut nominada en el festival de websèries de Los Angeles (Los Angeles Web Series Festival) com a millor actriu de repartiment en 2015 pel seu paper en Sin Vida Propia, on la ficció valenciana va rebre el Gran Premi del Jurat de Marsella, el guardó a millor comèdia de parla no anglesa i el de millor actriu de comèdia (María Albiñana). María Albiñana també formarà part de la nova ficció, interpretant Margarita, la dona del President i Fede Rey serà la prostituta transsexual que va ser l'última a veure el President amb vida.

"La sèrie no és tan coral com Sin Vida Propia, així que hi ha dos clars protagonistes: Rosana i Emilio, un matrimoni que està en les últimes, però deixa lloc que la resta del repartiment de Sin Vida Propia tinga papers importants", apunta Ana Ramón Rubio.

També es recuperen alguns dels personatges que van deixar la sèrie després de la primera temporada, com és el cas de l'actriu i periodista valenciana Lucía Tortosa i una de les parelles favorites de la sèrie antecessora: Irene Olmos i Jordi Marquina.

La producció anirà a càrrec de Miguel Cañizares, productor de les dues temporades de 'Sin Vida Propia', i tindrà gran part de l'equip tècnic de la sèrie. "Estem molt contents de poder tindre el gruixut de l'equip humà que va fer realitat Sin Vida Propia. Treballar amb este grup de professionals és un plaer", afirma Cañizares.

El rodatge es realitzarà el mes de febrer vinent en diferents localitzacions de València i voltants i la seua estrena està previst per a mitjans de 2017. Tindrà una temporada de 4 episodis amb un final tancat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento