Comunitat Valenciana

L'espanyol ferit a Berlín relata en Twitter com ha sigut atropellat en les dues cames pel camió

  • L'espanyol ferit a l'atac perpetrat este dilluns en un mercat nadalenc de Berlín ha relatat en Twitter els moments viscuts i ha precisat que, a causa de l'atropellament, s'ha trencat la tíbia i peroné d'una cama i el turmell i el maluc de l'altra.
Tuit del español herido en el ataque en Berlín
Tuit del español herido en el ataque en Berlín
TWITTER DE IÑAKI ELLAKURIA
Tuit del español herido en el ataque en Berlín

Segons ha relatat en el seu compte de Twitter, la víctima, Iñaki Ellakuria, es trobava al costat de dues amigues en el mercat d'Europa Centre quan va veure que un camió negre entrava per la calçada, atropellant tot el que trobava al seu pas: "Un camió negre ha entrat a tota hòstia, carregant-se un parell de casetes i atropellant tot el món. M'ha atropellat i atropellat les dues cames".

"Vaig sentir al camió xocant contra la primera caseta, em vaig girar i el tènia en la meua puta cara. Anava ràpid, molt ràpid per a ser una eixida de calçada", escrivia també, la matinada de dilluns a dimarts. Segons necessita, el camió li va donar "de ple" i li ha trencat la tíbia i el peroné d'una cama i el turmell i el maluc de l'altra.

Ellakuria, que ha aprofitat per a donar les gràcies a tots els qui s'han preocupat per ell, relata que el dolor ha sigut "insuportable", empitjorat a més pel fred. Això sí, ha comptat que tots els qui no han quedat ferits es van portar "de luxe" amb ells, facilitant-los coixins, aigua, menjar, mantes, gorres i bufandes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento