Comunitat Valenciana

Restablit el trànsit ferroviari en les línies Bunyol-Utiel i Xàtiva-Alcoi suspès pel temporal

  • El trànsit de trens en les línies Bunyol-Utiel i Xàtiva-Alcoi ha quedat restablit des de les 5.00 hores del matí d'este dimarts, després que dilluns haguera de ser suspès per l'arrossegament de materials sobre les vies com a conseqüència del temporal de pluges, segons ha informat Adif.
Río Xúquer
Río Xúquer
AYUNTAMIENTO DE ALZIRA
Río Xúquer

En total, s'han vist afectats per les restriccions de circulació entre Utiel i Bunyol un total de 14 trens de Rodalies de la línia C-3 i sis servicis de Mitja Distància que unixen Conca i València, els viatgers dels quals han utilitzat els mitjans alternatius de transport per carretera programats entre les dues ciutats.

Pel que fa a la línia Xàtiva-Alcoi, han hagut de ser transbordats per carretera els viatgers dels sis trens que circulen diàriament entre les dues ciutats.

En el trajecte Bunyol-Utiel els treballs han consistit en la reparació de l'un tram de via de 300 metres de longitud que havia quedat desguarnit per l'arrossegament de les pluges entre els punts quilomètrics 30/400 al 30/700, situat entre les estacions de Bunyol i El Rebollar. Per això, ha calgut una nova aportació de balast, així com la substitució d'entremaliades i elements de via deteriorats.

Pel que fa a la línia Xàtiva-Alcoi, s'han retirat alguns arbres de la via, localitzats sobretot entre les estacions de Cocentaina i Alcoi, i s'han reparat els danys causats per l'arrossegament de les aigües. La companyia Renfe ha mantingut fins ara el servici de trens de Mitja Distància entre les dues localitats amb transbords per carretera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento