Comunitat Valenciana

Suspesos tots els assenyalaments i judicis a Oriola i Torrevella pel temporal

  • Els jutges degans d'Oriola i Torrevella (Alacant) han acordat suspendre tots els assenyalaments, compareixences, juís civils i citacions previstes per a este dilluns en els dos termes a causa de les intenses pluges dels últims dies i per a evitar riscos en la seguretat de les persones.

Així ho ha informat en un comunicat el Col·legi d'Advocats d'Oriola, després de rebre la comunicació dels jutges degans dels dos partits judicials que ha decidit la suspensió "a causa de les intenses i continuades pluges que durant dies està patint la comarca de la Vega Baixa i a fi d'evitar regs per a la seguretat de les persones i a causa dels talls de determinades carreteres que dificulten l'accés als Palacios de Justicia d'Oriola i Torrevella".

Així, este dilluns únicament s'atendrà pel jutjat de Guàrdia l'assistència a detinguts que foren conduïts per la Policia o la Guàrdia Civil. "Qualsevol variació respecte a la regularitat del funcionament de l'oficines judicials, els pròxims dies, serà oportunament comunicada per les Administracions competents", afegix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento