Comunitat Valenciana

El ple de les Corts comença amb 40 minuts de retard per una fallada en el sistema de megafonia que està "en pràctiques"

  • El ple de les Corts Valencianes ha començat este dijous 40 minuts tarda per "una fallada en el sistema de megafonia que es troba "en pràctiques", segons ha informat el president de la Cambra, Enric Morera, que ha indicat que "encara no s'ha pagat".
Pleno del miércoles de las Corts Valencianes
Pleno del miércoles de las Corts Valencianes
CORTS/FLICKR
Pleno del miércoles de las Corts Valencianes

Així, la sessió de control del ple de les Corts al president de la Generalitat ha començat cap a les 10.40 hores, en lloc de a les 10.00 hores com estava previst.

Al començament del ple, Enric Morera ha explicat que s'ha produït "una fallada en el sistema de megafonia i de temps". Segons el president de les Corts, "el sistema està en pràctiques, encara no s'ha pagat i la casa ja sap que s'han de fer alguns ajustos".

L'Àrea d'Assistència Tècnica i Manteniment de les Corts va licitar el març per un import total de 495.157,41 euros, IVA inclòs, el subministrament, instal·lació i configuració del sistema de votació i megafonia de l'hemicicle, tot i que finalment es va adjudicar l'agost per 369.267,51 euros.

Fonts de les Corts Valencianes han indicat a Europa Press que és el primer sistema d'estes característiques que s'instal·la a tot Europa, per la qual cosa "porta un procés d'adaptació i de proves" perquè funcione correctament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento